بذل مهریه در زندگی زوجین

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام طبق توافق دلی با همسرم 3سال گذشته تمایل به بخشش مهریه سکه داشتم الان این تمایل به شکلی تبدیل به اجبار شده، که درصورت نبخشیدن، شکل زندگی از حالت صمیمی خارج شده و مهرو عطوفت بینمان از بین میرود. وظیفه من چیست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما اجباری به بخشش ندارید اگر از این بابت باعث آزار و اذیت غیر قابل تحمل میشن میتونید از مراجع قضایی پیگیری کنید