سلب حضانت از پدر به دلیل اعتیاد

دسته بندی : خانواده | حضانت
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام همسر بنده ب دلیل بدهی 1سال متواری هستند بدون هزار تومن کمک به من و دخترم و یک وام ب ضمانت بنده دارند ک مجبورم ماهی 4میلیون واریز میکنم ..و بنده خواهان طلاق هستم و سابقه اعتیاد دارم آیا درصورت طرح در دادگاه و انکار بنده ممکنه دستور تست مو صادر گردد؟؟
جهت سلب حضانت دخترم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام بنا به مصلحت فرزند میتواند استعلام پزشکی قانونی رو انجام بده و در صورت اثبات میتواند سلب حضانت بگیرد میتونید برای توضیح دادن جزعیات از طریق امین صحفه با بنده تماس بگیرید