اعلام مفقودی چک سفید امضا

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخی سال 1379 مادربزرگم منزلش رو به نام پدرم کرده بخاطر وام پدرم هم در ازای اون،چک سفید امضا بهشون داده. حالا در طی این سال ها چک فراموش شده پس داده بشه یا هرچه. روز گذشته دزد اومده و اون چک هم سرقت شده. و پدرم نه شماره چک نه حتی بانک چک رو یادش نیست چون حداقل 30 سال از اون چک گذشته. الان کل خانواده درگیر هستن و میترسن بابت چک که زندگیمون به تاراج نره ممکنه بگید باید چیکار کنیم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام شما میتونید اعلام مفقودی چک کنید و ار اون تاریخ نمیتونه چک رو به اجرا بزاره