مطالبه مستمری از پدر

دسته بندی : خانواده | مطالبه نفقه
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
شوهرم فوت کرده وحداقل بگیربوده ودرحال حاضرحدود یک میلیون وپانصد بهم مستمری پرداخت میشودالان حدود دوماه هست که پدرم به رحمت خدا رفتن ایشان بازنشسته تامین اجتماعی بودن حدود7تومن حقوق میگرفتن الان من میتونم برای مستمری پدرم اقدام کنم؟؟؟ یعنی مستمری همسرم رو درخواست کنم قطع کنن و درخواست مستمری پدرم رو بکنم ودریافت کنم ؟؟؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام بله شما میتوانید در صورت فوت همسر از مستمری پدر استفاده کنید