آیا حکمی علیه شما در محاکم صادر شده است؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

عرض سلام مجدد
بنده راننده‌ی اسنپ هستم
سال گذشته توی یک تصادف جرحی، مقصر شناخته شدم
بیمه دیه رو کامل پرداخت کرد
ولی بیمه بعد از دوماه به بنده گفت که باید 10 درصد از دیه رو برگردونی؛ بخاطر اینکه توی بیمه نامه، کاربری ماشین شخصیه و شما توی اسنپ کار میکنی
2/5 درصد دیه رو بازم جدا باید برگردونی؛ بخاطر اینکه تخلف حادثه ساز داشتی
یک اخطاریه به بنده دادن و در اون به ماده 10 قانون بیمه استناد کردن؛ آیا قانونی هست که بنده رو ملزم به پرداخت این مبالغ کنه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود مطالبات بیمه از شما باید در قالب طرح دعوی و صدور حکم محکومیت باشد این ابلاغ فعلا استحضار ی ست جهت اطلاع ‌شاید شما همکاری نموده و پرداخت کنید اما ممکنه بیمه گر در بیمه نامه تنظیمی خسارات اینچنین را پیش بینی کرده باشد