توقیف مزایا و سنوات و پاداش کارمند

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
سوال بنده این هست که ایا بابت مهریه و توسط اداره ثبت اسناد میتوان در پایان سال جدای از کسر یک چهارم از حقوق افراد متاهل بر اساس ماده 96 قانون اجرای احکام مدنی میتوان کل عیدی و پاداش و سنوات فرد را برداشت و کسر نمود . با تشکر و احترام

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

هرچند نظریه مشورتی اداره حقوقی قوه قضاییه با این موضوع مخالفت نموده است لیکن در عمل می‌توان درخواست نمایید که مزایا پاداش و سنوات پایان خدمت کارمند من جمله عیدی توقیف و بابت مهریه حساب ایشان مسدود گردد