گرفتن حضانت دختر بچه ۶ ساله

دسته بندی : خانواده | حضانت
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من سوال پرسیدم درمورد حضانت دختر م و متواری بودن همسرم و رجوع طلبکاراش به من ;خانم هستمــ
دخترم 6سال و نیم داره و بخاطر وامشون و شرایطشون میخوام طلاق بگیرم
شرایط کسب حضانت دخترم دارم فقط نگران سابقه اعتیادمم و سوالم اینه در چه صورت حکم به تست مو میدن ؟چند درصد احتمالشه؟ اگر ممکنه به ضرر من تمام شه سه ماه بعد اقدام کنم؟
هزینه تماس زیاده ممنون میشم بنویسید برام

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر اعتراضی نباشه از جانب همسرتون معمولا تست نمیگیرند در کل تا بخواید دادخواست بدید و رسیدگی بشه همون 3 ماه هم گذشته.