مطالبه مهریه و نفقه از زوج

دسته بندی : خانواده | مطالبه نفقه
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام
من شوهرم منزل رو 4ماهه ترک کرده و من 2فرزند دخترم رو رها کرده
و تحت نظر بهزیستی میباشد که هم کارت بهزیستی که حقوق میگره و هم کارت یارانه رو که دست ما بوده رو سوزنده و رفته
من یک دخترم13 سال ودختر دیگرم 7ساله میباشد
1:من اگر اقدام کنم برای نقه ایا اون میتونه فرزندانم رو ازم بگیره یا نه
2:من خونه خودم اجاره کردم و بنام خودمه آیا میتونم منزل رو عوض کنم چون اجارش برام زیاده
3:آیا اول واسه مهریه شکایت کنم یا واسه نقه
ممنون میشم راهنمایم کنید
درضمن به بیماری صرع شدید هم مبتلا میباشد

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت کاربر محترم در مورد حضانت طبق ماده 1169 قانون مدنی دختر 13 ساله انتخاب با خودشه ام دختر 7 ساله در صورت دارا بودن شرایط میتونه تا 9 سالگی بگیره سوال دوم هم میتونید اقدام کنید در خصوص سوال سوم به جرم ترک انفاق طبق ماده 53 قانون حمایت از خانواده جرمه و میشه همزمان با مطالبه مهریه انجام بشهبرای مشاوره تلفنی تماس بگیرید