دادخواست طلاق زوجه به دلیل عسرو حرج

دسته بندی : خانواده | طلاق
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید همسر بنده به عنوان عسر خرج برای بلا تکلیفی و اختلاف نظر ازم درخواست طلاق کرده با بذل 100 سکه
دوسال از ازدواجمون میگذره و ما الان تو یه خونه زندگی کردیم ولی دوروز در هفته حتی رابطه جنسی کامل هم داشتیم ولی به دلیل پول جمع کردن و من ماه عسل میخواستم ولی اون ازدواج تا به امروز ازدواج نکردیم و تازه اتاق ما ساخته شده
و من الان مشکلی برای ازدواج گرفتن ندارم و سه ماه هم هست که خودش قهره و من کلی پیام هم بهش دادم جواب نداده

حالا من نمیخوام طلاقش بدم و اون پاشو کرده تو یه کفش که طلاق میخواد پس فردا جلسه اول دادگاهمون هست چیکار کنم که ندونه طلاق بگیره و چی بگم تو دادگاه

پاسخ کارشناس حقوقی :

باسلام و احترام موارد طلاق در ماده 1133 امده که عسر و حرج هم شاملش میشه اما بصورت عرفیه و جای دفاع داره و میتونید دادخواست الزام به تمکسن بگیرید تا برگرده ولی به نظرم نیاز به بررسی جزعیات بیشتر داره با توجه به این که فردا دادگاه دارید توصیه میشه برای مشاوره تلفنی اقدام کنید که میتونید از طریق همین صحفه با خود بنده تماس بگیرید