دادخواست مطالبه مهریه

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من مهریه خانمم سال 83 تعداد 500عدد سکه طرح قدیم بوده سوال اینه باتوجه به اینکه کارمند هستم خانم من درخواست مهریه بکنه شرایط پرداخت من چه جوریه دوم اینکه من یک ملک دارم به صورت چهاردنگ اسم منه دو دنگ اسم خانمم اگه درخواست مهریه کنه اون چهاردنگ هم می تونه ازمن بگیره یانه چون من ملک دیگه ای ندارم سوم چقدر ازحقوق منو رو بابت مهریه می گیرن

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام اگر فقط همین خونه باشه میتونید استناد کنید به اینکه جزو مستثنیات دینه و امکان توقیف طبق ماده ماده 65 اجرای احکام مدنی نمیتونه توقیف کنه بابت حقوق هم طبق ماده 96 اجرای محکومیت مالی اگر فرزند داشته باشید تا یک چهارم اگر نداشته باشید تا یک سوم قابل توقیف هست