آیا بابت اقدام شهرداری در پرداخت حق مالکانه به حساب هیات امنا پیگیری نمودید؟

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام . بنده در مجتمعی ساکنم (مالک هستم) که شهرداری بخشی از عرصه را تملک کرده و از این بابت مبلغی را به حساب هیات امنا واریز کرده و هیات امنا هم یک مقدار از آن مبلغ را به مالکین پرداخت نمود و بقیه را طبق صلاح خودشان (ظاهرا برای مجتمع ) هزینه کردند و بنده هم بخاطر اعتراضی که نسبت به هزینه کردشان و ریخت و پاششان داشتم به اندازه سهم الشرکه واحد خودم از شارژ مجتمع را پرداخت نکردم، تا اینکه عدم پرداختم به نصاب سهم الشرکه ام رسید؛ و بعد از مجددا پرداخت نمودم تا اینکه در شهریور سال پیش هیات امنا مقرر کردند از ابتدای همان سال علی رغم اینکه همه شارژشان را پرداخت کرده بودند افزایش دادند.
1) اینکه آیا افزایش شارژ از اواسط سال میتواند عطف به ماسبق باشد یا خیر؟
2)آیا هر واحد میتواند به اندازه سهم الشرکه ناشی از مبلغ واریزی تملک شهرداری، را به حساب شارژ مالک واحد حساب کند یا خیر؟
3)در زمان فروش واحد وضعیت حق شارژ با توجه به اختلاف ما بین مالک و هیات امنا چگونه خواهد بود؟ و اینکه در صورت پرداخت توسط مالک مشمول جریمه هم خواهد شد یا نه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود 1- هیات مدیره می‌تواند به جهت کسری صندوق یا دلایل دیگر رقم شارژ تعیینی را عطف به گذشته نماید و این مهم را در صورتجلسه قید نماید مانع قانونی ندارد فاقد اشکال است 2-طلب ساکنین از هیات مدیره و طلب هیات مدیره ( حق شارژ) از ساکنین قابل تهاتر است 3-مالک موظف به پرداخت حق شارژ دوره مالکیت خود بوده و حتی پس از فروش هیات مدیره می‌تواند علیه ایشان طرح دعوی نماید