در صورت افزایش حقوق کارگران به حقوق کارگران قراردادی هم اضافه می‌شود

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من با یک شرکت آبان ماه قرارداد نه ماهه بستم که هر ماه مبلغ چهل میلیون تومان به ازای کار درآن شرکت دریافت کنم و این قرارداد مردادماه به پایان می رسد. به همه ی کارگران فروردین ماه حدود بیست درصد حقوق اضافه کردند ولی به من ااضافه نکردند و گفتند مبلغ حقوق شما تا مرداد همان است که در قرارداد ذکر شده و بعد از آن اگر قرارداد جدید ببندید مبلغ جدید اعلام می شود.
می خواستم بدانم آیا این کار صحیح است؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی اولا باید قرارداد شما بررسی شود ولی اصولا باید این افزایش حقوق در مورد شما هم اعمال شود میتوانید از در اداره کار موضوع را پیگیری کنید