آیا امکان گرفتن شناسنامه المثنی وجوددارد؟

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من شناسنامه قدیمی دارم،به مدت 8سال زندگی مشترک داشتم و طلاق گرفتم،میتونم درخواست شناسنامه المثنی بدم بدون اینکه اعلام کنم ازدواج کردم؟
نه برای گول زدن کسی،قطعا بخوام مجدد ازدواج کنم اعلام میکنم و میدونم قابل پیگیری هست،فقط برای اینکه توی جامعه هی دیده نشه طلاق گرفتند.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر زمانی که درخواست شناسنامه المثنی استعلامات لازم انجام گرفته می شود .