آیا وکالتنامه شما مدت دار بوده یا نامحدود؟

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

به کسی وکالت‌نامه کاری دادیم ، از کجا بفهمیم با وکالت‌نامه ما کجا رفته و چیکار کرده ؟ خودش هم پاسخگو نیست ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود با توجه به حدود اختیارات مندرج در وکالتنامه وکیل می‌تواند جهت انجام امور اداری به جای موکل خود در نهادها و ادارات حاضر شده و کار مربوطه را انجام دهد وکالتنامه از خود ردی ب جا نمیگذارد باید ببینید به چه سببی این وکالتنامه تنظیم شده تا بر این اساس اقدامات را دنبال کنید اگر وکالتنامه بلاعزل نباشد قابل عزل است