دادخواست طلاق به دلبل عسرو حرج

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید شوهر من بارها به من خیانت کرده دفعه آخر با یه زن متاهل بود که شوهر اون زن شکایت کرده بود و 74ضربه شلاق بهشون داده بودن که اعتراض کردن و... جریمه دادن. شوهرم کارمند اداره زندانه از زندانی ها رشوه میگرفته انگار پول و مبل و... اونروز تو دادگاه بهش پنج سال زندان و 150تومن جریمه و شلاق و... دادن بعد به خاطر حسن سابقه زندانش رو یک سال کردن ولی هنوز اعتراض نکردن که حکم تو استان بررسی بشه یا دیوان بره. الان من با این حکم زندانش میتونم تقاضای طلاق بدم؟ یا از اون پرونده رابطه نامشروعش استفاده کنم و تقاضای طلاق بدم؟ راهکار شما چیه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سام و احترام خدمت شما به استناد ماده1130 قانون مدنی صرف محکومیت از موجبات طلاق نیست و باید محومیت قعطی به بیش از 5 سال حبس باشد اما از طریق رابطه نامشروع در صورت اثبات از موجبات عسرو حرج است و میتوان دادخواست مطالبه طلاق داد وهمچنین حقوق دیگر