چگدنگی وضعیت ورثه و ماترک متوفی .

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
همسر خواهرم دوسال پیش بطور ناگهانی فوت شدند و فرزندی هم نداشتند . از سهم الارثشون یک ماشین و یک ملک نیم ساخته داشتند و یک خانه که داخلش سکونت داشتند سند خونه به نام خواهرم شده بود قبل از فوت. ایشون کاسب بودند و در مغازه پدرشون کار میکردند و قبل از ازدواج گفته بودند که سه دانگ مغازه برای ایشون هست و بعد از فوت متوجه شدیم که صوری بوده و سند رسمی به نام نبوده و والدینش زیرش زدند ومنکر شدند. از سال قبل متوجه شدیم که بدهی سنگین مالی داره و با طلبکار توافق کرده که اگر اجناس طلبکار و یا پولش رو پس نده هروقت که طلبکار خواست به ازای هرروز تاخیر ده میلیون بپردازه...
سال پیش خواهرم برای انحصار وراثت درخواست دادند و تقاضای مهریه کردند مهریه ایشون 110 سکه بود. دولت ماشین رو درمزایده گذاشت و به خواهرم واگذارکرد به ازای بخشی از مطالبات. اما طلبککار تقاضای توقیف اموال رو دادند و ماشین رو باوجود اینکه به اسم خواهرم بود ولی هنوز سندش نیومده بود توقیف کردند. حالا میخواستم بدونم امکان داره خونه رو ازشون بگیرند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام اولا مهریه جزء دیون ممتازه است و خواهر شما نسبت به سایر طبکاران در ارجعیت است .و اما در خصوص منزلی که بنام خواهر شماست پاسخ منفی است و هیچ اقدامی از سوی طلبکاران علیه ملکی که بنام خواهر است نمی تواننذ انجام دهند موفق باشید.