گرفتن حق حضانت و ملاقات با فرزند

دسته بندی : خانواده | حضانت
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من تصمیم به جدایی از همسرم را دارم ، مهریه ندارم ، مهریه ام 5 عدد سکه بود که همان زمان عقد دریافت کردم ، دو فرزند دارم ، در حال حاضر من شهرستان نزد خانواده برگشتم و همسر و فرزندانم در تهران ساکن هستن ، من به علت نداشتن شغل و وضعیت مالی نامناسب قصد گرفتن حضانت را ندارم ، و می خواهم درخواست ملاقات فرزند بکنم
آیا از همان شهرستان امکان ثبت شکایت هست ؟
آیا گرفتن وکیل برای ثبت طلاق و دیدن بچه ها الزامی هست ؟
در صورت موافقت دادگاه آیا امکان آوردن بچه ها موقع ملاقات نزد خانواده ام در شهرستان امکان دارد یا همان تهران فقط می توانم ببینم ؟
اگر درخوات طلاق ندهم آیا حق شکایت برای دیدار فرزند را دارم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام از شهر خودتون میتونید ثبت کنید و اگر اقامتگاه رو در سایت تغییر بدید میتونید در دادگاه شهر خودتون رسیدگی کنید. ملاقات با فرزند هم اگر حضانت با پدرش باشه میتونید چند روز در هفته و در شهر خودتون داشته باشید. نیازی ندارید قطعا وکیل بگیرید همین که با وکیل تلفنی در ارتباط باشید و مشاوره بگیرید کفایت میکنه و هزینه خیلی کمتر تحمل خواهید کرد. هر مورد دیگه ای دارید میتونید تماس بگیرید در خدمتم