پروانه کسب به نام همسر در صورت نداشتن شرایط توسط مرد

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باعرض سلام و احترام
صاحب زمانی هستم.
پدر بنده در شهرستان یک مغازه دارند که 3 سهم سرقفلی برای پدر بنده هست و دو سهم باقیمانده بنام عمو و یک سهم به اسم یک شریک دیگر هست و پدر بنده به عنوان کارفرما،دو نفر شریک خودش(عمو و شریک دوم) را بیمه تامین اجتماعی کرده و پدرم خویش فرما بوده و در حال حاضر توسط تامین اجتماعی بازنشسته شده و پروانه کسبی که به نام پدرم بود باطل شده حال برای ادامه فعالیت مغازه باید پروانه کسب داشته باشند و از طرفی عمو بنده که یکی از شرکای پدرم هست شهریور ماه امسال بازنشسته میشه و شریک دوم هم بخاطر اینکه بیمه کارگری هست نمی خواد پروانه کسب بگیره که سابقه بیمه براش مشکلی پیش نیاد حال با این تفاسیر از شما درخواست راهنمایی دارم که بفرمایید بهترین راه از نظر شما چی هست که پدرم بتونه پروانه کسب بگیره و از طرفی حق سرقفلی مغازه پدرم از بین نره و امکان هر تخلفی از سوی سایر شرکا و .. بسته بشه.

ایا انتقال پروانه کسب به شخص دیگری(فرزند یکی از شرکا) که کارمند دولت هست مقدور هست و ایا در مالیات وبیمه او تاثیر دارد و اینکه ایا با انتقال پروانه کسب حق سرقفلی هم منتقل میشود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام .پروانه کسب به نام همسر پدرتون میتوانید بگیرید که عرف هم است اکثرا بنام همسر می‌گیرند وقتی شرایط ندارند .دوما پروانه کسب ربطی به سرقفلی ندارد و اینها جدا هستند .کارمند دولت نباشد بهتر است هرچند منعی نیست اما برخی ادارات از حیث رفتار اداری گیر میدهند .