حضانت طفل برعهده چ کسی است

دسته بندی : خانواده | حضانت
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

میخواستم بپرسم من ازدواج کردم بعد الان خانمم وکالت داشته ازم طلاق گرفته بعد نصف مهریشوبرای حضانت بچه بخشیده نصفشم همینجوری بخشیده بعد بچه فرزند خوانده هست میخواستم بپرسم بچه تاکی باید پیش مادرش باشه تاکی پیش پدر ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در دادنامه طلاق نسبت به حضانت تعین تکلیف شده دادنامه را رویت تا مراتب مشخص گردد برابر قانون حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر وپس از آن با پدر تا سن بلوغ میباشد