اخراج کارمند پیمانی یا لغو پیمان

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من استخدام پیمانی هستم از طریق آزمون در آموزش پرورش. سه سال بی هیچ مشکلی خدمت کردم.متاسفانه سال چهارم به علت رفت و آمد به روستاهای دور و بعد از فوت خواهرم دچار دیسک کمر شدید شدم.تا جایی که پام و نتونستم تکان بدم. دکتر برام چون جوون بودم استراحت مطلق نوشت.و کمیسیون پزشکی نیز تایید کرد.بعدش بهتر شدم و برگشتم سر کار .سال بعدش من رفتم سر کار اما تو جاده کمرم به شدت گرفت و بعدش هم عمل کردم و پزشک دوباره سه ماه مرخصی بعد از عمل نوشت.و دوباره کمیسیون تایید کرد. حالا معاون آموزشی رفته گزارش داده به گزینش که من تظاهر به بیماری کردم و دستم با دکترا تو یه کاسه اس و حلال و حروم نمیشناسم !و باهاشون بد رفتاری کردم در صورتی که ایشون یبار به من بخاطر بیماری گفتن مفت خور و من با صدای بلند چون اون موقع ها هم خواهرم تازه فوت کرده بود زدم زیر گریه.... من گزینش گفتم هر دکتر میخواین من و بفرستین و تمام مستندات عمل و بیماری د دارم....الان منو ممکنه اخراج کنن؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام .کارمند پیمانی حکم ی ساله دارد همان طور که می دانید .برای تمدید نظر مثبت گزینش لازم است .شما دفاعیات خود را به گزینش بگویید صرف حرف بدون دلیل معاون آموزشی بعید است گزینش شما را رد کند .اما متاسفانه در هر حال کارمند می‌تواند میتواند اداره تمدید پیمان نکند .هرچند در عمل با توجه به نیاز بعید است .سعی کنید با آرامش و مذاکره موضوع توضیح دهید .