توقیف وسیله نقلیه بعد از فوت فروشنده

دسته بندی : حقوقی | وکالت
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام. پدر مرحوم بنده یک دستگاه موتور فروخته سال 90 و سال 91 هم فوت نمودند، وحالا پلیس از شخص خریدار موتورش را ضبط کرده و باید انحصار وراثت پدر بنده را باید داشته باشیم که گرفتیم و سوال این جاست شخص چجوری باید موتورش رو تحویل بگیره البته قولنامه هم داره قولنامه خرید، و اگه بخواد با وکالت نامه اعضای وراث بخواد تحویل بگیره باید تمام اعضای وراث در دفتر خانه حضور داشته باشن؟ یا از هرکجای ایران میتونن وکالت نامه بدن به شخص خریدار؟؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم بدوا باید گواهی انحصار وراثت دریافت نمایید و سپس تمامی وراث وکالت به خریدار جهت رفع توقیف ارائه دهند