مطالبه حقوق مالی زوجه علیه زوج

دسته بندی : خانواده | مهریه
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من میخواستم از همسرم جدا شم ی هفتس ک سراغ منو نگرفته و بحثمون شده و فوش داده سراغ من رو هم نمیگیره من هم پیام دادم بریم خونه نیومده میخواستم ببینم تو این شرایط میتونم درخواست طلاق بدم و اینکه مهریه ب من تعلق میگیره اگر درخواست بدم یا نه و اینکه مهریه اپ عندالمطالبه هست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام فعلا مهریه و نفقه رامطالبه نمایید و توهین و تهدید هم می توانید اقدام کنید