وکالت الکترونیک به وکیل دادگستری

دسته بندی : حقوقی | وکالت
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
من به تازگی وکیلی برای کار دادگاهیم گرفتم. ایشان شهر دیگه ای هستن و گفتن که به صورت الکترونیکی کار وکالت منو به عهده گرفتن
من چجوری میتونم مطمئنم بشم که ایشان وکالت منو به صورت رسمی و ثبت شده به عهده گرفتن؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام.با وارد شدن به (درگاه خدمات الکترونیک قضایی )و سپس وارد شدن به قسمت ( خدمات قضایی من). در آنجا قسمت( قرارداد های وکالت من) بروید هر وکالتی که رمز دادید که آنجا می‌آورد .