راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : خانواده | اجرت المثل
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من درخواست اجرت المثل کردم و وکیل همسرم اعتراض زده که قبلا اجرت المثل پرداخت شده پرینت حساب همسرم و به عنوان مدرک مطرح کرده. در صورتی که همسرم به خاطر بدهی مالیاتی شرکتشون همه خط تلفن و حسابهای بانکیش مسدود و توقیف میشد سال اخر زندگیمون همسرم توی شرکت مشغول به کار بود که به محض واریز حقوقش همه حقوقش رو به حساب من میریخت چون هر لحظه امکان مسدود شدن کارت بانکیش بود و همه خریدهای خونه هم به عهده من بود . الان با این توضیحات وکیل همسرم میتونه این ادعای دروغ با پرینت حساب اثبات کنه؟ من جز گفتن این واقعیتها و ارایه پرینت حسابم چکار میتونم کنم ؟ نتیجه دادگاه بر چه اساسیه ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر هیچ مردی در طول دوران زندگی مشترک اجرت المثل ایام زوجیت را پرداخت نمی کند وبه صرف اینکه پرینت حساب ارائه داده به منزله پرداخت اجرت المثل نیست ونکته بعدی اینکه اجرت المثل ایام زوجیت توسط کارشناس محاسبه می گردد ومبلغ آن بدون ارزیابی کارشناس قابل محاسبه نیست.