حضانت فرزند بر عهده پدر است یا مادر

دسته بندی : خانواده | حضانت
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من یه خانومی رو صیغه کردم الان باردار هستش
الان موقع زایمانش میگه من میرم بیمارستان خصوصی زایمان میکنم من پولش دارم ولی نمیخوام این کار کنم ایا میتونم؟؟؟ من میتونم حضانت بچه رو قبول نکنم ؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ، ملزم نیستید ایشان را برای زایمان به بیمارستان خصوصی ببرید، حضانت فرزند تا 7 سال با مادر است و دختر تا 9 سال و پسر تا 15 سال حضانتش با پدر است و بعد از این سن اختیار با فرزند است، لیکن نفقه فرزند در هر صورت بر عهده پدر است.