احرای مهریه و دادخواست طلاق

دسته بندی : خانواده | مهریه
فاطمه کلائی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

وقت بخیر همسرم در طی 8 سال بارها خیانت کرده و ازش گذشتم الان با داشتن پیامک هاش میخواهم درخواست طلاق و اجرای مهریه بزارم اما میدونم اموالشو سریعا منتقل میکنه یا میفروشه
چجوری برای اجرای مهریه و درخواست طلاق و توقیف باید اقدام کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و وقت بخیر اجرای مهریه از طریق اجرای ثبت و دادخواست طلاق از طریق طرح دادخواست از طریق دفاتر خدمات قضایی در دادگستری