اجرای مهریه از طریق ثبت و طلاق زوجه

دسته بندی : خانواده | مهریه
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

امکانش هست دادخواست رو متنشو برام تنظیم کنین و راهنمایی کنین اجرای ثبت چجوری هست و ایا اموالش که یک زمین و بک ماشین هست اگر بفروشد بعد از دادخواستی که من ثبت میکنم آیا معامله ش باطل هست؟. چون تمام ترسم ازینه که قطعا تمام اموال رو میفروشد و هزینه س تنظیم متن و دادخوتست رو میفرمایین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام برای مهریه ک با در دست داشتن اصل عقدنامه و کارت شناسایی به دفتر محل عقد خود مراجعه و فرم آماده اجرای مهریه را تکمیل سپس سیستمی درخواست شما به اداره ثبت ارسال و آنجا درخواست توقیف اموال را می نمایید و اما در خصوص طلاق باید ادله محکمه پسند از جمله پرونده ایراد ضرب و جرح و... داشته باشید چنانچه دارای ادله میباشید از طریق درخواستهای حقوقی سایت حساب کاربری بنده مدارک ارسال تا برایتان دادخواست تنظیم نمایم ضمنا برای پرونده مهریه نیز در صورت وسع مالی می توانید وکیل داشته باشید