طلاق به درخواست زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام از همسرم می‌خوام جدا بشم 10 ساله ازدواج کردم از اول معتاد به شیشه بوده ولی هی ترک کرده و بازم ادامه داده الان با 2تا بچه می‌خوام جدا بشم چون دیگه غیر قابل تحمل شده جوری که بچه هامون خسته شدن از بی خیالی و بی مسئولیتی مهریه ام
عندالستطاعه هست خونه. به اسمش داره
آیا میتونم بدون دردسر و غیابی طلاق بگیرم با مهریه یا نه
چون اصلا دنبال هیچ کاری نمیره که بخواد بیاد دادگاه برای طلاق تمام کارهای اداری هم با کنه مجبورم وگرنه اصلا انجام نمیشه آدم ...

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر دارایی دارند میتونید مهریه رو مطالبه کنید برای طلاق هم دادخواست باید ثبت کنید و به استناد اعتیادشون میتونید طلاق بگیرید نیازی نیست حتما ایشون هم دادگاه بیان. اگر برای نگارش دادخواست هم کمک خواستید میتونید تماس بگیرید در خدمتم