آیا همسر اول شما از اتفاقات جدید شما اطلاعی دارند؟ ازدواج و وام ؟

دسته بندی : خانواده | مهریه
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام از همسرم جدا شدم مهریه ش هم قسط بندی شده ازدواج مجدد کردم برای وام ازدواج اقدام کنم حسابم مسدود میشه مشکلی پیش میاد؟ازدواج اولم وام نگرفتم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود اگر همسر اول از ازدواج شما مطلع گردد و در ادامه از درخواست وام شما اطلاع یابد می‌تواند در هماهنگی با اجرای احکام و بانک وجه واریزی به حساب شما را توقیف نماید همه این امور در فرض اطلاع ایشان است و ب طور کلی حساب‌های شما مسدود نیست