آیا در اجرای احکام پرونده اجرایی تشکیل شده است؟در نا قابل مشاهده است

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
برای من اجرائیه صادر شده در پرونده که محکوم شدم
مدت زمان صدور اجرائیه بیش از یکماه میباشد
اما بنده ثنا خودم را تازه باز کردم و دیدم
الان چه کار می‌توان کرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود مهلت یک ماهه اجراییه از تاریخ ارسال به کاربری شما محاسبه خواهد شد بنابراین مشاهده شما خارج از تایم به مهلت شما اضافه نمیکند حتما ثنا را چک‌کنی‌د اگر پرونده در اجرای احکام تشکیل نشده باشد هنوز فرصت اجرای محکوم به را دارید بدون اینکه نیم عشر دولتی پرداخت کنید اما اگر در اجرای احکام پرونده اجرا تشکیل شده باشد باید نیم عشر هم ضمن تمکین به رای پرداخت کنید