حداکثر زمان وجود کالا در گمرک تا مشمول کالای متروکه نشود چقدر است؟

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

کالا تا چه تاریخی می‌تواند در انبارهای گمرکی باشد و مشمول کالای متروکه نشود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

عرض سلام خدمت شما مدت مجاز نگهداری کالادر انبارهای گمرکی از تاریخ تحویل کالا به اماکن گمرکی سه ماه است .درصورت تقاضای کتبی صاحبان کالا یا شرکت‌های حمل ونقل درمورد کالای عبوری و وجود علل موجه به تشخیص گمرک وبا پرداخت هزینه انبارداری تا تاریخ موافقت گمرک این مدت حداکثر تا دو ماه دیگر قابل تمدید است. درصورتیکه ظرف مهلت مقررصاحب کالا برای تشریفات گمرکی اقدام نکند کالا مشمول مقررات متروکه واز طریق سازمان جمع آوری واموال تملیکی به فروش خواهد رسید.