توقیف حقوق مزایا و سنوات عیدی و پاداش

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،ببخشید بنده سه ساله که از شوهرم جدا شدم و مهریه ام در حال اجراست،شوهر سابقم کارمند دولته،ایشون یک یا دوسال دیگه بازنشسته میشن،می خواستم بدونم از الان می تونم مبلغ بازنشستگی‌اش رو توقیف کنم؟ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

هر چند نظریه مشورتی اداره حقوقی و عدم توقیف سنوات پاداش تاکید دارد ولیکن آنچه در رویه قضایی محاکم وجود دارد مبنی بر این است که می‌توان سنوات پاداش پایان خدمت را توقیف نمود