مدت زمان دریافت حکم ازدواج مجدد

دسته بندی : خانواده | ازدواج مجدد
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام روز خوش، سوال من در مورد مراحل گرفتن اجازه ازدواج از دادگاه برای مرد هست تقریبا میدونم عدم تمکین و ناشزه اعلام کردن زن هست و بعد اجازه دادگاه میخام بدونم چقدر این مسئله با توجه به وضعیت دادگاهها در ایران زمان میبره؟خانم در کانادا هستن و مهریه 14 سکه هست،و اینکه حدود زمانی برای گرفتن طلاق غیابی چقدر هست حدودا فک میکنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.این امر معمولا تا زمان قطعیت رای 4 الی 5 ماه زمان می برد .برای موضوع طلاق غیابی هم با توجه به شرایط حاکم در دادگاه ها حداقل 7 الی 8 ماه تا قطعیت دادنامه زمام بر است