دروخواست تعدیل مهریه

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
من دوسال پیش جدا شدم و حکم مهریه عم یک سکه پیش پرداخت با سالیانه یک سکه بود که هر بهمن ماه باید پرداخت میشد
امسال همسریابقم ازم خواست صبر کنم تا بعد عید تحویلم بده منم کد ملیشو مسدود کردم و صبر کردم الان رفته درخواست تعدیل اقساط داده. الان میخوام بدونم با درخواستش موافقت میشه یا نه و اینک من میتونم کاری بکنم ک نشه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام طبق قانون اجرای محکومیت های مالی با توجه ب شاخص نرخ تورم و حقوق زوج درخواست تعدیل یا رد ان وجود داره اما اگر دلیلی بر اینکه زوج حقوق بیشتری داره یا مالی داره میتونید از طریق واحد اجرای احکام اقدام کنید