اجاره نامه شما شرط فسخ یا انفساخ ندارد؟

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ..مستاجر من بابت ودیعه دوماه پیش چک داده و چکش موجودی نداشته و من باچک برگشتی ازش شکایت کردم ..ماه گذشته پیام داده برو چک وصول کن ولی متاسفانه باز هم موجودی نداشته بخاطر اینکه توقیف اموال نشه باز هم امروز پیام داده برو وصول کن درضمن دوماهه اجاره و ودیعه نقدیش رو نداده ..حالا نمیدونم چیکار کنم ..داره اذیتم میکنه ..لطفا راهنماییم کنین ..برم بانک یا این شگردشه و میخواد از بابت چک توقیف اموال نشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود در صورتی که در اجاره نامه بابت عدم انجام تعهدات ضمانت اجرا درج گردد میتوانید از آن ضمانت اجرا استفاده کنید به طور مثال اگر شرط شده باشد در صورتی که چک ودیعه موجر پاس نگردد عقد منفسخ و یا موجر حق فسخ دارد و یا می‌تواند تخلیه مستاجر را بگیرد اما اگر چنین شرطی در قرارداد ذکر نشده مجبور هستید چک را برگشت و اجراییه صادر کنید و مستاجر را الزام به پرداخت نمایید و همچنان پایبند به قرارداد باشید تصویر قرارداد اجاره را ارسال تا دقیق راهنمایی نماییم و یا مشاوره تلفنی را انتخاب کنید