درخاست سلب حضانت از زوجه

دسته بندی : خانواده | ملاقات فرزند
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

من از خانم جداشدم البته سوری که نمیدونم چی چرا شد جدی 4فرزند دارم که‌ قرار هفته 2بار به من تحویل بده واگر ازدواج کرد بچهامو تحویل بگیرم هنوز عده من تمام نشده خانم صیغه کسی دیگه درآمده ولی زیر بار نمیره بچهام میگن هرشب اینجاس که به برادران بی معرفتش‌ زنگ زدم که داشت حرکت می‌کرد که از آمدن منصرف شد الان 50روز من بچهام ندیدم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترا اگر دلیلی بر این دارید که همسر شما در زمان عده صیغه کرده عقد صیغه باطل و طرفین تا داخر عمر به هم حرومند درخصوص ملاقات فرزنذ طبق ماده 1170 قانون مدنی ازدواج مجدد موجب سلب حضانت میشه و میتونید دادخواست بدید