عدم انتقال سند با وجود داشتن وکالت

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
محمدرضا امانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر.پدر اینجانب حدود 4 سال قبل یک زمینی را به فردی فروخته اند و بابت آن مبایعنامه و وکالت دادن.6 ماهی هست پدرم فوت کردن وایشان سند نرفتن بزنن و برای انتقال سند رفتن اتحادیه املاک و شکایت کردن. الان هم از وراث مطالبه خسارت روزی بابت عدم انتقال سند میخوان و هم اینکه سند به نامشون زده بشه....حالا خواستم بپرسم با توجه به اینکه پدر اینجانب وکالت به ایشون داده بودن و ایشون خودشون سند نزدن الان از نظر خسارت و یا فسخ معامله شرایط به چه صورت می باشد؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

باسلام، کاربر محترم در چنین شرایطی ابتدائا در خصوص فسخ گفتنی است که امکان فسخ یا عدم فسخ قرارداد به متن و شرایط مقرر در قرارداد وابسته است بنابراین چنانچه اختیارات قانونی فسخ وجود نداشته باشد و به لحاظ قراردادی نیز حق فسخی مقرر نشده باشد امکان فسخ وجود نخواهد داشت. اما به لحاظ الزام به تنظیم سند رسمی و مطالبه وجه التزام بابت تاخیر میتوانید در بخش اخیر و در مورد وجه التزام به استناد اینکه ایشان شخصا وکالت نامه انتقال را داشته و با این وجود تا زمان حیات فروشنده برای انتقال سند اقدام نکرده به لحاظ قاعده اقدام عیله خود و ضرر زدن به خود در مقابل ادعا ایشان دفاعیاتی ارائه نمایید. در صورت تمایل به راهنمایی بیشتر میتوانید از طریق مشاوره تلفنی با ما در ارتباط باشید.