واردات و صادرات کالا

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ورود و صدور چه کالاهایی به طور کلی ممنوع است؟و مشمول مجازات خواهد بود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام براساس قوانین و مقررات گمرک جمهوری اسلامی ایران ‌ورود برخی کالاها و یا صدور آنها به طور کلی ممنوع است. بعضی از این کالاها عبارتند از: مشروبات الکلی، وسایل قمار، ‌اسلحه سرد و گرم و مواد محترقه، ‌مواد مخدر،‌ نشریات، تصاویر، ‌فیلم، ‌عکس و هر کالایی که مغایر شئونات مذهبی و ملی کشور باشد،‌ هر نوع نوشته مخالف مذهب رسمی کشور و یا مخل نظم و عفت عمومی و شئون ملی، ‌سایر کالاهایی که منع شرعی و قانونی دارد و یا ورود و صدور آن به موجب جدول تعرفه گمرکی ممنوع شناخته شده است.