چک برگشتی و مسدود بودن حساب

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
سیده عاطفه حسینی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام من چک برگشتی دارم حدودا 32 میلیون سه ساله طرف حساب یارانه ام رو مسدود کرده الان حدود 24 میلیون تو حسابم مسدوده...اگه من بقیشو واریز کنم چه اتفاقی میوفته امکان داره دیرکرد بخواد ...اصلا این کارو بکنم یا نه ...تشکر

پاسخ کارآموز وکالت :

به اجرای احکام دادگستری مراجعه کرده ، مبلغ چک را پرداخت نموده و تقاضای رفع توقیف حساب بانکی از اجرای احکام داشته باشید. امکان دریافت خسارت تاخیر تادیه از جانب ایشان بستگی به موارد مختلفی دارد.