دادگاه استرداد جهیزیه

دسته بندی : خانواده | ابطال اجرائیه (موضوع اجرائیه مالی است)
سیده عاطفه حسینی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام چند روز دیگه دادگاه استرداد جهیزیه خانومم هستش من سیاهه امضا نکردم،،،چ مواردی رو بگم که در این دادگاه برنده بشم و هزینه ای بابت تامین خواسته یا چیزای دیگه ندم

پاسخ کارآموز وکالت :

در پرونده های استرداد جهیزیه چنانچه سیاهه توسط زوج امضا نشده باشد زوجه می تواند از طریق شهود و سیاهه عادی اقدام به درخواست استرداد جهیزیه نماید. چنانچه لیست سیاهه ایشان را قبول دارید در دادگاه اعلام کنید و در غیر اینصورت چنانچه اموال جهیزیه توسط شما خریداری شده با رسید یا شاهد در دادگاه دفاع کنید.