توافقنامه در ضمن طلاق

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
سیده عاطفه حسینی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام
من و همسرم به صورت توافقی جدا شدیم،طبق یکی از بندهای توافقنامه نسبت به پرونده های در جریان رضایت داده بودیم ولی همسرم بعد از طلاق قبول نکرد و ادامه داد،حالا در یک پرونده رای بر محکومیت من صادر شده و دادگاه توافقنامه را قبول نکرد چون همه موارد در رای دادگاه خانواده اشاره نشده است، آیا در سایر موارد اختلافی، ملاک عمل رای عدم امکان سازش است که شرایط طلاق اشاره شده یا توافقنامه امضا شده بین طرفین؟

پاسخ کارآموز وکالت :

چنانچه توافقنامه ای تنظیم شده فقط در خصوص دعاوی مطرح شده در زمان تنظیم توافقنامه اعتبار دارد، در مورد آن دسته از دعاوی که در ان زمان مطرح بوده می توانید از توافقنامه استفاده کنید. در موردی که توافقنامه کلی یا مبهم باشد اصل عدم توافق است و دادگاه اقدام به صدور حکم میکند.