گرفتن حق حضانت فرزند زیر ۷ سال

دسته بندی : خانواده | حضانت
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

زنی از شوهر خود راضی نیست و قصد جدایی دارد
و یک دختر سه ساله هم دارند
ب چ شکل میتوان جدا شد ک دختر در اختیار مادرش باشد و پدرش نتواند دختر را از مادرش بگیرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادرش خواهد بود و از 7 سال به بعد باید عدم استحقاق زوج رو برای حضانت اثبات کنید مثل اعتیاد یا هر سو رفتار و... در خصوص دادخواست حضانت اگر سوال دارید و برای نگارش کمک خواستید در خدمتم میتونید تماس بگیرید