خریدارملک نوساز با اینکه ساخت ملک تمام شده آنرا تحویل نمیگیرد و مابقی ثمن را پرداخت نمیکند

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
بنده در تاریخ 1402/10/21 ملک شخصی سازی رو فروختم به خریدار آقای خیرالله اشراقی ( ملک به صورت پیش فروش بود و شخصی ساز ) 3/500 میلیارد ثمن معامله بود ایشان 1/810 میلیارد در زمان نوشتن مبایعنامه به بنده پرداخت کردن ..( چند روز بعد از قرارداد برای بنده واریز کردن ) مبلغ 590 میلیون هم در تاریخ 1402/11/01 برای بنده پرداخت کردن .. و الباقی ثمن معامله که 608 میلیون بود مقرر گردید پس از تکمیل ساختمان به بنده پرداخت کنند .. زمان به نام زدن ملک هم به صورت وکالتی 1402/12/28 بود .. که ملک در اون تاریخ تکمیل نشد .. و تازه دیروز ملک تکمیل شد و قابل سکونت .. و طبق گفته سازنده .. گاز واحد وصل شده .. برق نیز وصل شده و آب نیز وصل هست .. ایشان خریدار دیروز نیز به همراه بنده و جناب سازنده و یک شاهد تشریف اوردن سر ساختمان و ملک و بازدید کردن و حتی انباری واحد و انتخاب کردن و پارکینگم هم به طور موقت براشون جانمایی شد و قرار شد به بنده 608 میلیون رو بدهند و در دفترخانه ملک و براشون تفویض کنم .. ولی ایشان امروز با بنده تماس گرفتند و گفتن من ملک و تحویل نمیگرم چون کنتور های گاز و برق و آب وصل نیست .

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی باید قرارداد شما بررسی شود و طبق آن عمل شود در صورتی که در این مورد قیدی وجود ندارد ایشان میتوان. به علت عدم نصب کنتور آنرا تحویل نگیرد و شما باید به طور کامل به تعهدات خود عمل کنید