ازدواج دوم زوج و اختلاف

دسته بندی : خانواده | ثبت واقعه ازدواج
سیده عاطفه حسینی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام یک روز صبح خانمم به خاطر اختلاف خانوادگی همه وسایل خانه برد و من شکایت استرداد اموال زدم دلیل اختلاف، ازدواج دوم بنده است البته این ازدواج بدون ثبت و غیر رسمی است
حال آیا این ازدواج ربطی به پس گرفتن اموال داره یا نه و سوال دوم آیا بگم که یک ازدواج موقتی بود و تمام شد یا کلا ازدواج را انکار کنم

پاسخ کارآموز وکالت :

عدم ثبت ازدواج دوم جرم بوده و جزای نقدی یا حبس تعزیری در پی دارد، چنانچه عقد موقت بوده نیازی به اجازه همسر اول و ثبت ندارد.