اسناد و املاک و بیع نامه

دسته بندی : اسناد و املاک | الزام به اصلاح سند مالکیت
سیده عاطفه حسینی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

پدرم سال 93 یک دستگاه خونه را برای من و خواهرم داده کاغذ نوشتیم تمام برادرانم امضا کرده و خواهرم امضا کرده بعد وفوت پدرم خواستیم خونه را تقسیم کنیم خواهرم یک قولنامه آورده دیدم نوشته پدرم خونه را بعد دوسال از نامه اول فروخته کل خونه را به خواهرم آیا درست است

پاسخ کارآموز وکالت :

با درود کاربر گرامی در این مورد بهتر است توافق نامه ای که توسط پدرتان تهیه شده و شما و خواهر و برادرنتان امضا کرده اید توسط یک وکیل مطالعه و بررسی شود تا پاسخ دقیق داده شود.