بذل مهریه با حق طلاق

دسته بندی : خانواده | مهریه
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،من ٧سال پیش مبلغ 4٠م که در توافق نامه ی دست نویسی نوشتیم،بابت مهریه ام از همسرم گرفتم،وبعداز٢سال درمحضرمهریه ام را درقبال وکالت درطلاق بخشیدم،الان اون مبلغی که توافق کردیم رو به من نداده ومن هم شکایت کردم وپرونده درتجدید نظرهستش،همسرم اصرارداره که برو طلاقت روبگیرچون من میخوام ازدواج کنم،رفتم وکیل گرفتم از طرف ایشون ودردادگاه چون باید کل مهریه ام رومیبخشیدم که رای طلاق صادربشه،وهنوزمن 4٠ م که توافق کردیم رو نگرفتم ایا همسرم میتونه بعداز طلاق گرفتن من دردادگاه تجدیدنظربگه که این مبلغ به من تعلق نمیگره،واینکه اگه من طلاق نگیرم میتونم دوباره مهریه مو بزارم اجرا،دربرگه ی محضرنوشته شده:مطلقه نمودن وکیل خودراازقیدزوجیت ب هرنوع طلاق فقط با بذل وقبول ویااقرار بذل ویا ابرا ذمه مهریه نفقه وسایرحق وحقوقات و.. واقراربه قبول بذل وکالت دارد که طلاق بگیرد،وحق عزل وکیل را ازخود سلب وساقط نموده است.حق توکیل به غیر رادارد.خلاصه ای از متن وکالت نامه ی محضری نوشتم باین وجود ایا میتونم مهریه ام را بگیرم یا خیرباتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر ممکنه تماس تلفنی برقرار کنید تا جوانب بررسی شود و‌مشاوره دقیق داده شود موضوع شما خاص هست