دادخواست اعاده به کار دیوان عدالت اداری

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ، بعد از 6 سال کار در یک شرکت پیمانکاری ساختمانی کارفرما بدون هیچ دلیل قانونی صرفا به دلیل عدم نیاز اخراجم کرد ، به اداره کار مراجعه کردم و گفتن باید درخواست بازگشت به کار بدی و در نهایت هیات تشخیص اداره کار هم این اخراج رو تایید کرد ( نظر به قطع همکاری به دلیل عدم نیاز کارفرما و تایید اخراج داد )، الان با توجه به قطعی شدن رای هیات تشخیص می خوام برای دیوان عدالت اداری اقدام کنم ، دادخواست ابطال دادنامه صادر شده و صدور حکم بازگشت به کار ثبت کنم ، خوانده دعوی رو چه کسی باید قرار بدم ؟ هیات تشخیص اداره کار یا کارفرما یا هر دو ؟ لطفا قدری بیشتر توضیح بدین ممنون میشم..

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.شما باید خوانده را هیات حل اختلاف کارگر وکارفرما قرار دهید لیکن توصیه بنده این است که نگارش این دادخواست امری تخصصی بوده که بهتر است نگارش آن را به بنده واگذار نمایید تا یک دادخواست خوب و حقوقی وبا استناد به قوانین اداره کار برای شما تنظیم نمایم در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید