تنظیم وکالتنامه محضری حق طلاق به خانم

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
عباس جاوید
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
خانومی قبلا از شوهرش وکالت طلاق وحضری بلاعزل گرفته باشه و بعد از اون بصورت توافقی جدا شده باشه و‌طلاق جاری شده . حالا بعد از گذشت شش ماه از جاری شدن صیغه طلاق مجددا قصد عقد مجدد با همسر سابق را دارد .
آیا در اینده امکان استفاده از آن وکالت طلاق قبلی را دارد یا باید برای عقد جدید وکالت ژلاق جدید بگیرد ؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام باید مجدد وکالتنامه محضری حق طلاق به خانم را تنظیم نماید.