اخذ وکالت در طلاق زوجه

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
فرشته عباس پور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
خانومی قبلا از شوهرش وکالت طلاق محضری بلاعزل گرفته و بعد از اون بصورت توافقی جدا شده است (بدون استفاده از وکالت قبلی ) و‌طلاق جاری شده .
حالا بعد از گذشت شش ماه از جاری شدن صیغه طلاق مجددا قصد عقد مجدد با همسر سابق را دارد .
آیا در اینده امکان استفاده از آن وکالت طلاق قبلی را دارد یا باید برای عقد جدید وکالت ژلاق جدید بگیرد ؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام، برای عقد جدید وکالت در طلاق جدیدی باید اخذ گردد.