طبقات ارث ودریافت مهریه همسر

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام همسر بنده فوت کرده اند و دو فرزند دختر دارم مادرزنم سهم مهریه خود را اجرا گذاشته بود و چند نوبت سکه گرفت سال گذشته در حضور قاضی انصراف دادند ولی نبخشیدند آیا در صورت فوت ایشان برادران زنم میتوانند از اول مطالبه مهریه کنند

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.بر طبق قانون بعد از فوت همسر شما وراث قانونی وی پدر و مادر وفرزندان ایشان می شود وبرادران وی حق مطالبه مهریه را ندارند